Sök kurs 👉

Fiol lätt forts vuxen

Längd
10 timmar
Pris
1 845 SEK
Längd
10 timmar
Pris
1 845 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig spela fiol tillsammans med andra i en liten grupp! Vi spelar kända melodier i en lätt repertoar till en början, och lär oss stämma och hantera instrumentet. Vi spelar både på gehör och bekantar oss med noter.

Vi lär oss spela fiol i en liten grupp genom att omväxlande spela tillsammans och ta del av varandras övningar. Vi väljer både musik som du kan spela på gehör, och provar att spela melodier efter noter.

På en senare fortsättningsnivå är målet att du ska kunna spela lite mer avancerade stycken, spela i olika lägen, ha blivit mer medveten om olika stråktekniker och eventuellt börja spela med vibrato. Nu kommer du få utveckla din notläsningsförmåga men även här är en  del av undervisningen byggd på gehörsspel.

För vem
Du har spelat någon termin redan eller har motsvarande förkunskaper sen tidigare. Kursen är lämplig från 15 år och uppåt.

Kursmaterial
Medtag egen fiol.

Kursledare
Martin Lovén, fiolpedagog. Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Invänta alltid kallelse.
Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig, eller fråga oss!

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: ttp://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fiol lätt forts vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Bangatan 6
22221 LUND

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights