Sök kurs 👉

Dansmix för seniorer - Glädjestuff

Längd
10 timmar
Pris
795 SEK
Längd
10 timmar
Pris
795 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dansmix, seniordans med inslag av latin, disco, rock & roll mm. Vi fokuserar på rörelse, gläda och att ha kul samtidigt som vi får en bra träning.

Dans är bra för både fysisk och psykisk mående. Under kursen ska vi lära oss många olika dansmoves och stilar, som latin, disco, rock & roll mm. Med enkla och roliga koreografier kommer vi att utveckla rytmkänsla, balans, koordination och självkänslan.

Första tillfället är prova på.

Alla kan dansa och det måste inte vara perfekt. Det viktigaste är att man har roligt, få energikick, positivitet och glädje av musiken, rörelser och trevliga dansvänner.

För vem
För dig som vill dansa oavsett om du aldrig dansat tidigare eller hålt på en del. Alla är välkomna.

Kursledare
Lena Sturk
Lena är en glad och pigg wellness coach som har dansat i över 50 år. Hon har tävlat i 10-dans på hög nivå hela sin ungdom. Lena har jobbat som dansaerobicinstuctör och danslärare i över 35 år i Ryssland, Finland och Sverige.

Lenas mål är att sprida dansglädjen och aktiv hälsosam livsstil.

Bra att veta
Exakt startdatum kommer tillsammans med kallelse och faktura. Här på webben kan du också se startdag, för vi uppdaterar sidan hela tiden. Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på dans-, musik-, sång- och teaterkurser  (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansmix för seniorer - Glädjestuff och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights