Sök kurs 👉

Amplified Equally HT 2024: Feedbacksessions

Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Behöver du lite feedback på din senaste mix? Nu bjuder vi in alla låtskrivare/producenter som identifierar sig som kvinna, icke-binär eller transperson att mötas upp under hösten 2024 och ge varandra konstruktiv kritik! Sharing is caring!

Cirkelns längd: 5 träffar, på ca 2,25 timmar per träff.
Prel startdatum: söndagen den 15 sep kl. 18:00-20:15. OBS veckodagarna kan variera! 
Cirkelupplägg: varierande veckodagar, tider och frekvens på träffarna! Detta bestäms i samråd i gruppen. 
Cirkelledare: Diza Sköld.

Om cirkelledaren:
Diza Sköld är en Malmöbaserad producent, vokalist och cellist född i Skinnskatteberg. Hon debuterade med artistprojektet "Diza Guava" 2020, och har släppt två EP:s som independentartist, varav båda producerades hemma med en enkel studio set-up. Diza har även studerat musikproduktion på Linnéuniversitetet, urban musik på Spinneriet, samt Kulturprojektlinjen på Skurups folkhögskola. 

Som cirkelledare vill Diza här skapa ett tryggt rum där vi kan få feedback av andra producenter när vi kört fast, söker ny kunskap, vill ha smakråd eller ibland bara dela med oss av glädjen inför en låt som vi redan är nöjda med. 

Den här studiecirkeln passar dig som är aktiv och självgående inom musikproduktion, det vill säga: du har redan producerat låtar tidigare som du blivit nöjd med, och har ett pågående skapande av nytt material.

Ta med dig: Ett nyfiket sinne och egenproducerad musik. Det är inte nödvändigt att ha med sig nytt material till varje gång (då går det bra att bara lyssna och vara ett bra bollplank för andra) men du får mest ut av cirkeln om du vågar dela med dig - även av material som ännu inte är helt klart eller perfekt!

Deltagaravgift: 400 kr. 

OBS! Cirkeln dras endast igång vid minst 5 anmälda, så kursstart kan ev. komma att flyttas fram.

Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en platt lärandeform där människor träffas i grupp runt ett ämne som intresserar dem och lär sig av varandra. En studiecirkel har sin bas i folkbildningsrörelsen och får stöd via våra skattemedel. Studiecirkeln har som syfte att utjämna utbildningsklyftor, stärka demokratin och kulturlivet och hjälpa människor att kunna påverka sitt eget liv och samhället i stort. Varmt välkomna till oss på Medborgarskolan!

Vad är Amplified Equally?
Amplified Equally är Medborgarskolans riktade verksamhet för att ge kvinnor och ickebinära/transpersoner en trygg plats för sitt skapande. Under hösten 2024 erbjuder vi en rad separatistiska och spännande minikurser, läs mer om programmet: bit.ly/amplified-equally

Nytt musikhus 2024:
Behöver du replokal? Från feb 2024 har vi ett par utrustade replokaler klara inne i Malmös kulturbullerzon NGBG och till hösten tar vi över ett helt nytt rephus. Du som deltar i Equally har förtur och möjlighet till rabatterad hyra under en period. Intresseanmälan görs här: bit.ly/musikhus. Om du ansluter ditt band till Amplified så får du som kvinna/ickebinär/transperson dessutom delta gratis i våra Amplified Equally kurser. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Amplified Equally HT 2024: Feedbacksessions och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
N. Grängesbergsgatan 26A
Malmö

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights