Sök kurs 👉

Zero waste - inspireras till att leva mer hållbart!

Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
29 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
29 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Zero waste - inspireras till att leva mer hållbart!

Välkommen till en inspirerande studiecirkel om Zero Waste! Lär dig hur du kan leva mer hållbart genom att minska ditt avfall och göra medvetna val. Under cirkeln får du både teoretiska och praktiska inslag, och tillsammans utforskar vi vägar till en mer hållbar livsstil.

Upplägg

Önskar du att du kunde minska ditt klimatavtryck och leva mer hållbart, men känner att det kan vara svårt att veta var du ska börja? I denna studiecirkel får du både inspiration och konkreta verktyg för att minska ditt avfall och öka återanvändningen i din vardag.

Under cirkeln delar föreläsaren med sig av sina egna erfarenheter och praktiska råd om hur hon och hennes familj lyckats minimera sitt avfall till nästan ingenting. Genom inspirerande berättelser och konkreta exempel får du lära dig hur små förändringar i vardagen, som att minska dina sopor med 20 %, faktiskt kan göra en stor skillnad. Vi går igenom allt från plastminskning och kompostering till smarta sätt att återanvända material och minska matsvinnet.

Studiecirkeln kommer även präglas av diskussion där vi tillsammans reflekterar över de utmaningar och möjligheter som finns i att leva hållbart. Genom att dela idéer och lösningar kan vi alla bidra till en grönare framtid.

Praktisk Information

Var: Medborgarskolan, Hagagatan 23 A

Datum:

  • Tisdag den 29 oktober kl. 18:00-19.30
  • Tisdag den 5 november kl. 18:00-19.30
  • Tisdag den 12 november kl. 18:00-19.30
  • Tisdag den 19 november kl. 18:00-19.30
  • Tisdag den 26 november kl. 18:00-19.30
  • Tisdag den 3 december kl. 18:00-19.30

Kostnad: Gratis 

Förkunskaper

Inga förkunskaper förutom nyfikenhet!

Kursledare

Fredrika Syren och Zero Waste Family är pionjärer inom hållbar livsstil och delar generöst med sig av sina djupa insikter och praktiska råd om hur vi alla kan leva mer miljömedvetet. Med sin bakgrund inom journalistik och som föreläsare har Fredrika lång erfarenhet av att inspirera och utbilda kring hållbarhet. Hon och hennes familj har under många år konsekvent arbetat för att minimera sitt avfall. Nu bjuder hon in dig att ta del av deras resa och de konkreta tips som kan hjälpa dig att också göra en positiv skillnad – både för din vardag och för miljön.

Anmälan om du har samordningsnummer eller LMA-nummer

Om du har ett svenskt personnummer kan du anmäla dig via vår hemsida. För deltagare med LMA-nummer eller samordningsnummer, vänligen maila ditt LMA-nummer eller samordningsnummer, fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress till folkbildning@medborgarskolanstockholm.se 

Arangemanget görs med stöd av Stockholm stad.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Zero waste - inspireras till att leva mer hållbart! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.