Sök kurs 👉

Zero waste - en föreläsning som inspirerar till mer hållbarhet!

Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Zero waste - en föreläsning som inspirerar till mer hållbarhet!

Lär dig hur du kan leva ett mer hållbart liv genom att minska ditt avfall och göra medvetna val för framtiden. Efter föreläsningen bjuder vi in till en frågestund där vi tillsammans utforskar hur vi kan göra skillnad.

Önskar du att du kunde minska ditt avtryck på vår planet? Samtidigt som det känns svårt? Vill du veta hur du kan leva ett mer hållbart liv med små förändringar genom att minska ditt avfall och maximera återanvändning? Då är denna föreläsning något för dig!

Du kommer att få inspiration till en mer hållbar livsstil, där föreläsaren delar med sig av sina erfarenheter och praktiska råd om hur hon och sin familj själva lyckades minimera sitt avfall till nästan ingenting. Genom konkreta exempel och inspirerande berättelser visar de hur små förändringar i vardagen kan leda till stora resultat - om du bara minskar din sopor med 20 % gör du faktiskt en stor skillnad. Du får lära dig om allt från plastminskning, kompostering, och återbruk till hur du kan minska matsvinnet.

Efter föreläsningen har du möjlighet att delta i en öppen frågestund och diskussion där vi tillsammans kan utbyta tankar och idéer. Tillsammans kan vi göra världen lite grönare!

Praktisk Information

Var: Digitalt

Datum: 21 oktober, 18.00-19.30

Kostnad: Gratis, men föranmälan krävs

Förkunskaper

Inga förkunskaper förutom nyfikenhet!

Ledare

Fredrika Syren och Zero Waste Family är pionjärer inom hållbar livsstil och delar generöst med sig av sina djupa insikter och praktiska råd om hur vi alla kan leva mer miljömedvetet. Med sin bakgrund inom journalistik och som föreläsare har Fredrika lång erfarenhet av att inspirera och utbilda kring hållbarhet. Hon och hennes familj har under många år konsekvent arbetat för att minimera sitt avfall. Nu bjuder hon in dig att ta del av deras resa och de konkreta tips som kan hjälpa dig att också göra en positiv skillnad – både för din vardag och för miljön.

 

Arangemanget görs med stöd av Stockholm stad.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Zero waste - en föreläsning som inspirerar till mer hållbarhet! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.