Sök kurs 👉

Samtalsgrupp: Ensam är inte stark!

Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Samtalsgrupp: Ensam är inte stark!

Varmt välkommen med din intresseanmälan om att få delta i en samtalsgrupp för män i Stockholm. Samtalsgruppen fokuserar på teman kring manlighet. Anmälan är inte bindande och du behöver inte vara medlem i MÄN för att delta. Gruppen kommer att ses totalt fyra gånger.

Innehåll

Samtalsgruppen kommer fokusera på teman kring manlighet och relationer som går på djupet. Gruppen riktar sig till killar och män som söker ett sammanhang för samtal kring manlighetsnormer och hur vi kan hjälpa varandra att skapa bättre relationer – oavsett om det rör sig om kärleks-, vänskaps-, familje- eller arbetsrelationer. 
 
Samtalsträffarna är inte någon gruppterapi utan vi träffas för att kravlöst samtala om olika ämnen. Inga förkunskaper eller förberedelser krävs. Kom som du är, med en önskan att vilja förändra och förändras.

Träffar: Söndag den 6 oktober, 13 oktober, 26 oktober och 10 november. Samtliga träffar börjar kl. 10.00.

Ledare

Träffen leds av William Corsi som är  aktiv pappagruppsledare inom organisationen Män samt som pappaambassadör i projektet Svenska med baby.

Förening

Denna samtalsgrupp arrangeras av MÄN Stockholm i samabeta med Medborgaskolan . Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på mail: sthlm@mfj.se
 
Stor förändring börjar med små samtal. Hoppas att vi ses där. Vi bjuder på Fika !

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Samtalsgrupp: Ensam är inte stark! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.