Sök kurs 👉

Ledarskap - Våga ta steget till självförverkligande!

Längd
15 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Ledarskap - Våga ta steget till självförverkligande!

Har du en dröm, en idé eller en vision? Känner du att osäkerhet och tvivel håller dig tillbaka? Du kanske drömmer om att starta eget företag, våga satsa på en sångkarriär, eller byta yrkesbana. Denna kurs hjälper dig att våga ta steget till förändring och förverkligande, hitta din riktning och leda med autenticitet.

Upplägg

Kursen består av kortare föreläsningar, gruppdiskussioner och eget arbete.
Enklare hemuppgifter kan förekomma.
Vi kommer att beröra områden som: Identifiering av målbild och vision, självkännedom i relation till ledarskap, planering av konkreta steg till förverkligande samt vikten av att må bra under processens gång.

Kursens syfte är att du ska få möjlighet till nya perspektiv, självinsikter, kunskap, inspiration och kraft att förverkliga just din dröm med dig som den ledande stjärnan.

Aktuella datum

Vi träffas klockan 18:00-20:15 fem tisdagar med start den 10 september. Därefter ses vi den 17 september, den 24 september, den 1 oktober och den 8 oktober.

Kursen ges på plats i våra lokaler på Hagagatan 23A, men det går även att delta på distans via länk.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs-kom som du är.

Kursledare

Selma är beteendevetare med stor passion för ledarskap och personlig utveckling. Bakom sig har hon ett decennium av ledarskapserfarenhet och är även grundare till den etablerade ideella föreningen Paraply, ett arbete som inneburit många utmaningar, externa som personliga, men också många framgångar och vinster.
Idag arbetar hon som ledarskapscoach och vill använda sin erfarenhet och kunskap att hjälpa andra att inte bara uppfylla sin dröm utan även leda med autenticitet.

Kursmaterial

Arbetsmaterial delas av kursledaren, ingår i deltagaravgiften.
Tips om litteratur kan förekomma men är ej krav eller behov för kursen.

Bra att veta

Kursen ges på plats i våra lokaler på Hagagatan 23A, men det går även att delta på distans via länk, som skickas ut via mail innan kursen startar. Kursstart kan komma att ändras och startdatum är preliminärt. Observera att du får en kallelse innan kursstart.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ledarskap - Våga ta steget till självförverkligande! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.