Sök kurs 👉

Hur skapar man en skogsträdgård?

Längd
3 timmar
Pris
250 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
250 SEK
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Hur skapar man en skogsträdgård?

Vad är en skogsträdgård egentligen? Varför vill man ha en skogsträdgård? Vilka fördelar har en skogsträdgård och hur skapar man den? Detta och mycket mer kommer behandlas under denna engagerande föreläsning.

Innehåll

En trädgård är egentligen en bit natur vi människor har lånat och omformat enligt egen önskan, och det finns flera sätt att utforma den på, bland annat utifrån skogen och naturens egna ursprung.

Växtvalen är en viktig del för att gynna den biologiska mångfalden i en trädgård men även för att skapa en naturlik trädgård, en skogsträdgård. Skogskänsla, lummighet, naturlik trädgård, naturnära trädgård, en trädgård med skogen som förebild, woodland och permakulturdesign. Vi pratar även om Ståndort - Succession - Struktur.

Upplägg

Detta är en kvällsföreläsning med plats för frågor.

Föreläsare

Föreläsningen hålls av Camilla Gustafsson, utbildad trädgårdsmästare med ett stort intresse för trädgårdsdesign och harmoniska trädgårdar tillika skogsträdgårdar och växtkompositioner. Camilla är till vardags knowledge management koordinator med en magisterexamen i ekonomi - inriktning marknadsföring i grunden och har en liten firma (Ax trädgårdar) på sidan om.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs men gärna ett trädgårdsintresse.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud av trädgårdskurser i olika format och på olika nivåer - håll utkik på vår hemsida!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs mer om Medborgarskolans förmåner och rabatter.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Hur skapar man en skogsträdgård? och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.