Sök kurs 👉

Distans: Svenska B1 del 1 - för dig med särskilda skäl

Längd
32 timmar
Pris
0 SEK
Längd
32 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Distans: Svenska B1 del 1 - för dig med särskilda skäl

Vill du lära dig svenska på nivå B1 del 1 på distans? Anmäl dig till vår språkundervisningen i svenska!

Innehåll
Studiecirkeln är för dig med särskilda skäl. Till exempel om du står långt ifrån arbetsmarknad, har försörjningsstöd, har LMA-nummer/samordningsnummer, saknar ekonomiska resurser eller övriga skäl som kan motiveras.

Språkundervisningen i nivå B1 del 1 är för dig som fortfarande har grundläggande kunskaper och kan kommunicera på ett grundläggande sätt i vardagliga situationer, både muntligt och skriftligt, och du har förmågan att förstå och producera enklare språkliga texter och dialoger. Språkundervisningen fokuserar på grundläggande svenska språkkunskaper i tal, skrift, läsning och hörförståelse. Är du osäker på vilken nivå du ligger på? Gör gärna Medborgarskolan nivåplaceringstest genom att klicka vidare på denna länk!

Upplägg 
Språkundervisningen kommer äga rum digitalt. Du behöver ha tillgång till dator, mikrofon, kamera och stabil internetuppkoppling

Schema:

  • 13 september klockan 13:00-16:00
  • 20 september klockan 13:00-16:00
  • 27 september klockan 13:00-16:00
  • 4 oktober klockan 13:00-16:00
  • 11 oktober klockan 13:00-16:00
  • 18 oktober klockan 13:00-16:00
  • 25 oktober klockan 13:00-16:00
  • 1 november klockan 13:00-16:00
  •  

Kostnad: Gratis 

Anmälan
Om du har ett LMA-nummer kan du anmäla dig via vår hemsida. För deltagare med svenskt personnummer eller samordningsnummer, vänligen maila ditt personnummer eller samordningsnummer, fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress till folkbildning@medborgarskolanstockholm.se 

Intyg
Ett intyg kan utfärdas om du uppfyller följande villkor: närvaro vid minst fyra av träffarna, där åtminstone en av dem måste vara bland de tre första träffarna.

Studiecirkeln görs med stöd av Stockholm stad

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Distans: Svenska B1 del 1 - för dig med särskilda skäl och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.