Sök kurs 👉

BRODERI MOT VÅLD

Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om BRODERI MOT VÅLD

Är du nyfiken på broderi och hur du kan uttrycka dina känslor med hjälp av stygnen? Välkommen till en kostnadsfri workshop med anledning av fokusveckan "En vecka fri från våld". Här lär vi oss tillsammans hur vi kan använda broderiet som budskap och uttryckssätt.

En vecka fri från våld

En vecka fri från våld är en nationell vecka med fokus på att förebygga fysiskt och psykiskt våld i samhället. Internationellt heter veckan "orange week". Här på Medborgarskolan uppmärksammar vi denna vecka genom att anordna en rad kostnadsfria föreläsningar och workshops tillsammans med våra samarbetsföreningar. 

Upplägg

Att genom broderi uttrycka sig om svara ämnen kan vi både bearbeta våra känslor och föra budskap. På workshopen kommer vi fundera över ordet våld och vad vi associerar till det, vilka tankar och känslor det växer hos oss. Sedan kommer vi hitta sätt att överföra dessa tankar och känslor till tyget, med hjälp av nål och tråd. Det behövs inga förkunskaper för att delta för att vi kommer gå igenom grundläggande stygn.

Allt material finns på plats. 

Om

Plats: Assessorsgatan 14, Allrummet.

Pris: Gratis men föranmälan krävs. Du med LMA eller samordningsnummer anmäler dig på folkbildning@medborgarskolanstockholm.se med fullständigt namn, LMA- eller samordningsnummer, adress och telefonnummer.

Ledare

Ivana Baljkas är socionom som utbildar sig inom konstterapi och psykodrama och utforskar broderins terapeutiska och aktivistiska potential. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet!

 

Görs med stöd från Stockholms stad.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av BRODERI MOT VÅLD och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.