Sök kurs 👉

Måla i studiecirkel

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
62 timmar
Pris
0 SEK
Längd
62 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du dagledig och vill måla tillsammans med andra i ateljé? Gå med i vår studiecirkel!

Vi träffas på onsdagar i Medborgarskolans ateljé, för att utveckla vårt måleri och lära av varandra. Både du som målar i akvarell och i olja eller akryl är välkommen. Studiecirkeln är inte ledarledd, utan lärandet består i att vi ger varandra feedback, kommer med tips och råd, samt diskuterar konsten. Det kostar ingenting att vara med, men du behöver anmäla dig här eller kontakta linkoping@medborgarskolan.se för mer information. Alla åldrar är välkomna, men de flesta i gruppen är pensionärer. Vi tar in deltagare löpande, så det är aldrig för sent att hoppa på!

FÖRKUNSKAPER:
Denna kurs vänder sig till dig som är intresserad av måleri och vill utvecklas tillsammans med andra. Du behöver inte vara erfaren för att delta. 

KURSMATERIAL
Du tar med ditt eget material.

ANMÄLAN OCH KALLELSE Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående cirkeln.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Måla i studiecirkel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights