Sök kurs 👉

Broadway Ung/Vux

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
10 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
17 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

BROADWAY ungdom/vuxen

INNEHÅLL OCH MÅL

Denna klass riktar sig till dig som älskar musikaler och filmmusik.

UPPLÄGG

Här kommer vi dansa olika musikalnummer. Vi jobbar mycket med uttryck och scennärvaro. Som i de klassiska Broadway nummer kommer vi använda oss av rekvisita i koreografierna. Målet är att tillsammans skapa dansglädje och få möjligheten att uttrycka sig igenom dans.

FÖRKUNSKAPER

Alla nivåer. Det är bra om du har dansat tidigare, men alla är välkomna. Så länge man VILL kommer man långt.

KURSLEDARE

Lovisa Babil är en utbildad artist med stora kunskaper inom dans, men även inom sång och teater. Har flera års erfarenhet av att både stå på scen men också skapa produktioner. Har under den senaste tiden arbetat som koreograf och har även samarbetat med Spira, Per Brahegymnasiet och Teaterstickorna. Förutom danskunskap läggs det mycket fokus på samhörighet för hon anser att i en trygg miljö kan man tillsammans skapa något fantastiskt och utvecklas som personer. Med glädje, musik och gott ledarskap kommer dessa klasser bidra till personlig utvecklig och ökad livskvalité.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns.

Under höstlovet (vecka 44) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Vänligen observera att startdatum är preliminär. Innan kursen startat får du alltid en faktura som också innehåller en kallelse med uppgifter om adress till kurslokal, datum när kursen startar och tider för när kurstillfällen hålls. Kallelsen skickas per e-post eller vanligt post.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avanmälan måste ske innan andra kurstillfället till oss på kontoret (inte till kursledaren) annars debiteras du full kursavgift.

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

 

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 oktober, 2024

  • Kurs
  • Jönköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Broadway Ung/Vux och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights