Sök kurs 👉

Yoga - Hatha

Längd
16 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 februari, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
23 februari, 2025 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Yoga - Hatha

Yoga skapar balans i kroppens energisystem. Genom ställningar, andningsövningar, avslappning och positivt tänkande balanserar och kontrollerar vi kropp och sinne. Kroppen blir därmed starkare och smidigare.

 

Innehåll 

Kursen kommer att inledas med övningar för kroppskännedom, andning och enklare rörelser. Vi kommer därefter i lugn takt bygga på med olika övningar för hela kroppen som anpassas efter var och ens förutsättningar och behov. Målsättningen är att du ska kunna sätta ihop en egen serie med övningar och kunna fortsätta yoga på egen hand efter avslutad kurs.  

Upplägg 

Kursen hålls en gång i veckan i 8 veckor. Kläder och material: 

En yogamatta och en filt kan vara bra till avslappningen. 

Vattenflaska.

Mjuka kläder som sitter bekvämt för lättare rörelser. Inga skor behövs, då vi tränar i barfota (strumpor går bra för den som vill). 

Målgrupp

Alla är välkomna!  (Åldersgräns 13 år)

Förkunskap 

Denna träning kräver inga förkunskaper. Det är nybörjarnivå. 

Kursledare 

Ulrika Feldreich är utbildad yogainstruktör i Hatha yoga för och har själv praktiserat yoga i 30 år. Hon har tidigare haft yogaklasser på gym och i samband med retreats. För Ulrika är yogan ett sätt att mer eller mindre dagligen stärka, stretcha och lyssna på kroppen och det som finns i tillvaron. Yoga handlar för henne om att lära känna själv, finna tillit och följa den glädje som finns i att existera. 

Bra att veta 

Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse/faktura innan kursstart.
Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor och köpvillkor för diplomutbildning.
Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga - Hatha och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.