Sök kurs 👉

Wäxa medidance - fri och meditativ dans

Längd
24 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Wäxa medidance - fri och meditativ dans

I den fria dansen möter du dig själv utan prestation och mjukar upp både kropp och själ. Fokus på andningen skapar medveten närvaro. Genom inspirerande musik från olika kulturer och med instruktören som trygg guide hittar du dina egna rörelser och uttryck.

Upplägg
Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan senast 48 timmar efter första tillfället och före tillfälle 2 så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Linda Jonsson är utbildad Wäxainstruktör år 2006 och har dansat Wäxa Medidance sedan år 2001. Hon guidar tryggt deltagarna i närvaro, kroppsuppfattning och rörelse med hjälp av inre bilder och musik. Hon är även diplomerad Uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens inom psykoterapi. Läs mer här.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Kom i löst sittande kläder, vi dansar barfota eller med strumpor. Ta med vattenflaska. Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Wäxa medidance - fri och meditativ dans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.