Sök kurs 👉

Vegetarisk matlagning med Margareta Rosengren

Längd
6 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
10 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
10 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Vegetarisk matlagning med Margareta Rosengren

Vi lagar lacto-ovo vegetariska mat (lacto-ovo innebär att vi lagar växtbaserad mat med, mejeriprodukter – ost, mjölk, grädde etc samt ägg)

Vi provar olika typer av bönor & fröer. Vid ett tillfälle lagar vi  vego mat med Ayurvedisk inspiration. I maj lagar vi mat från råvaror du finner i naturen och trädgården, nässlor, kirskål, granskott, blommor etc. Vi lagar grytor, ”biffar”, gratänger, pajer, sallader desserter mm.

Vi arbetar mycket med kryddningen och smaksättningen av maten och lagar all mat från grunden. Matkostnad ingår i priset.

Upplägg

Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter att tillaga enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till i köket. 

Förkunskaper

Lite köksvana krävs.

Kursmaterial

Matkostnad och receptkompendium ingår i kurspriset.

Kursledare

Margareta Rosengren har en gedigen pedagogisk utbildning och inspirerar sina deltagare till egen utveckling. Hon har drivit Rosengrens Skafferi i centrala Örebro och har mångåriga kunskaper av vegetarisk matlagning.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta  Medtag matlådor. Kursen avslutas givetvis med en gemensam måltid. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vegetarisk matlagning med Margareta Rosengren och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.