Sök kurs 👉

SY-LAN

Längd
20 timmar
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
8 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
8 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om SY-LAN

Vill du sy gemenskap med andra? Välkommen på SY-lan hos oss i centrala Gävle!

Innehåll

På ett traditionellt LAN använder man datorer och kopplar sig i nätverk. På SY-LAN används istället symaskiner och tråd för att skapa ett nätverk och gemenskap. 

Ta med din symaskin och det du vill sy och njut av några dagar i en skaparbubbla tillsammans med andra. Vi syr i glädje och kreativitet och delar friskt idéer och tips med varandra. Strykjärn och strykbräda finns att låna här. 

Upplägg

Vi träffas under en helg med start på fredagen kl 18.00 och avslut på söndagen kl 16.00. För dig som reser långväga och ev. vill ansluta på lördagen är det helt OK. Kostnaden är densamma i så fall. 

I kostnaden ingår el och lättare fika. För mat finns många alternativ runt lokalen, både restauranger och butiker. Det finns kyl och micro här för dig som vill ta med egen mat. 

Det finns olika alternativ för boende. Har du frågor kring det, eller annat? Ring ledare Karin Lannvik på tfn 070-640 77 01

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av SY-LAN och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.