Sök kurs 👉

Enskild undervisning sång

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Enskild undervisning sång

Vill du utveckla din röst och börja/fortsätta sjunga, oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet? Vi erbjuder individuella sånglektioner som anpassas efter din nivå.

Intresseanmälan, enskild undervisning sång. Intresseanmälan är inte bindande. Du blir erbjuden en plats när vi har tillräckligt stort intresse!

Innehåll

Individuell undervisning i sång från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en sångpedagog utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. För nybörjare ligger fokus på grundläggande sångteknik, såsom andning, stöd och tonplacering. För dig som sjungit förr erbjuds hjälp för att stärka stödet, att komma upp på höjden, förhindra kläm i strupen och effektivisera andningen. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egna takt anpassad efter din nivå.

Upplägg

Under 8 tillfällen á 30 minuter, kvällstid. Samma veckodag och tid under 8 veckor om inget annat anges.

Förkunskaper

Du behöver inte ha sjungit eller tagit sånglektioner tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Pris

1890:- om inget annat anges.

Tips på vidareutveckling

Möjlighet till vidareutveckling, så som fortsatt enskild undervisning.

Bra att veta

Delbetala kostnadsfritt. 

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Enskild undervisning sång och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.