Sök kurs 👉

Akvarell - Helgkurs

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
14 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 timmar
Pris
1 700 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akvarell - Helgkurs

Drömmer du om att förvandla dina idéer till vackra målningar? Prova akvarell och börja skapa konst med bara färg och vatten! I den här kursen som är öppen för alla kommer du att utveckla din kreativitet och få slipa på dina målningstekniker under en helg tillsammans med andra som delar dina intressen.

Välkommen på en helgkurs i akvarellmålning fylld av sprakande färg, inspiration och glädje!

Innehåll

Den här helgen får du möjlighet till ett stort stöd i din målning och får tiden att utvecklas i egen takt. Du möter likasinnade intresserade konstnärer på både hobbynivå och mer avancerad nivå.

 

Upplägg

Kursen är en helgkurs där vi träffas både lördag och söndag mellan 10.00-15.15.
Kylskåp och mikro finns i lokalerna.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. 

 

Kursledare

Kilskonstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier som akvarell, olja och akryl.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

 

Kursmaterial

Deltagarna införskaffar kursmaterialet själv.  Du kommer få information innan kursstart om vilket material du behöver införskaffa om du redan inte innehar de material som behövs.

 

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Läs mer under förmåner. 

 


Tips på vidareutveckling

Vi erbjuder kurser som pågår under flera veckors tid om akvarell fångat ditt intresse. Om du vill testa gå en målerikurs inom en annan teknik finns även olja och akryl.
Medborgarskolan har ett brett utbud av ateljé- och hantverkskurser och hela vårt kursutbud hittar du på www.medborgarskolan.se. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta något som passar!

 

Bra att veta

  • Tänk på att du är i en konstateljé - ta med lämpliga skor och egna oömma arbetskläder eller förkläde.
  • Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under kursen samt till och från kursen. Försäkringen omfattar ej egendom. Läs mer under olycksfallsförsäkring.
  • Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
  • Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Läs mer under allmänna villkor.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell - Helgkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.