Sök kurs 👉

Bachata - Nybörjarkurs i Stockholm

I Dance Studios, i Stockholm
Längd
7 timmar
Pris
1 199 SEK
Längd
7 timmar
Pris
1 199 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Bachata Nybörjarkurs

IDance bachata stockholm
Lär dig dansa den sensuella dansen Bachata tillsammans med iDance. Bachatan är en dans som härstammar från Dominikanska repubiken och dansens popularitet har exploderat de senaste 10-15 åren. Dansen påminner om Salsan men dansas till lugnare, mer modern musik och går oftast snabbare att komma igång med.

Detta är kursen för dig som inte dansat någon Bachata tidigare eller för dig som dansat ett tag men vill förbättra din grund. Under kursen går vi igenom grunderna i Bachatan, vi lär oss förstå rytmen och musiken och lär oss de grundläggande stegen, turerna och kroppsrörelserna som gjort Bachatan så populär. Våra erfarna lärare ser till att du lär dig dansen på det snabbaste sättet möjligt samtidigt som du har roligt.

Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, vi kan lära vem som helst att dansa. Kom själv eller ta med dig vänner! Skicka en intresseanmälan för mer information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Inga förkunskapskrav

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bachata - Nybörjarkurs i Stockholm och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
I Dance Studios
Tjurbergsgatan 27
11856 Stockholm

Välkommen till iDance Studios i Stockholm

iDance Studios är en dansskola i Stockholm som specialiserar sig på Salsa och Bachata. Grundaren Andreas Källman är femfaldig svensk mästare i Bachata och har lärt ut både Salsa och Bachata aktivt sen 2008 på flera olika skolor i Sverige....

Läs mer och visa alla kurser med I Dance Studios

Highlights