Sök kurs 👉

Måla porträtt, helg

Längd
16 timmar
Pris
2 475 SEK
Nästa kurstillfälle
26 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
2 475 SEK
Nästa kurstillfälle
26 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du intresserad av att lära dig måla porträtt? På denna helgkurs får du lära dig olika tekniker för att komma vidare i porträttmåleri. Vi kommer att arbeta i realistisk stil med stort fokus på detaljer, toner och valörer för att du ska kunna lära dig hantverket från grunden.

Vi kommer att arbeta i realistisk stil med stort fokus på detaljer, toner och valörer för att du ska kunna lära dig hantverket från grunden.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla. Nybörjare får en introduktion i ämnet och orientering i olika material och tekniker. Undervisningen är individuell med genomgångar utifrån varje enskild deltagares nivå.
Våra konstkurser är från 16 år.

Mål

Efter avslutad kurs ska du ha fått ökade kunskaper i porträttmåleri, ha tränat ditt seende och fått lust att arbeta vidare på egen hand.

Innehåll

På denna helgkurs får du lära dig de klassiska teknikerna för att måla porträtt. Ni lägger stort fokus på detaljer för att lära er hantverkets grunder.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

26 oktober, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights