Sök kurs 👉

GRATIS WEBBINARIUM - Ledarskap & personlig utveckling

Corazonab, Distans
Längd
45 minuter
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
45 minuter
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
6 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 0 SEK / person

Kursbeskrivning

Gratis Webbinarium

I tider av förändring behöver vi nya sätt att tänka, leda och driva utveckling på. Som ledare behöver du stanna upp och reflektera över hur du på bästa vis kan leda dig själv och andra.

Det här gratis webbinariet handlar om den viktiga och spännande kopplingen mellan personlig utveckling och ledarskap. Hur du genom självkännedom och olika verktyg och metoder kan bli en tryggare och ännu bättre ledare. Både vad gäller att leda dig själv i livet och att leda andra.

Under träffen kommer du också att få information om en spännande ledarskapskurs där du kan utveckla dig själv och ditt ledarskap till en helt ny nivå. Du får också träffa kursens båda ledare.

Så varm välkommen till vårt gratis webbinarium!

Onsdagen den 6 november kl. 8:15 - 9:00

När du skickat in din anmälan så kommer vi inom kort att skicka ett mail till dig med en länk till webbinariet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 november, 2024

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Vuxna som är intresserade av ledarskap och personlig utveckling.

Kursledare

Webbinariet leds av Fredrika Lundqvist och Frida Fogelmark. Fredrika är utbildad pedagog, handledare och bildterapeut. Hon har över 15 års erfarenhet som projektledare och utbildare inom områden som ledarskap, konflikthantering, entreprenöriellt och kreativt lärande. Fredrika driver idag eget bolag och håller kurser inom bildterapi, ledarskap och personlig utveckling. Fredrika beskrivs som kunnig, engagerad, varm och positiv. Frida är stats/språk/beteendevetare och lärandespecialist och har erfarenhet av att driva stora förändringsarbeten inom kompetensutveckling och beteendeförändring – både inom privat och offentlig sektor. Frida har arbetat 20 år som chef och ledare i utvecklingsorganisationer av olika slag. Hon gör uppdrag för både region, kommun och privat näringsliv. Frida står för nytänk, inspiration och engagemang och drivs av att göra skillnad som betyder något - både i det lilla och i det stora.

Utlåtanden om Fredrika

"Professionell! En kvinna med knivskarp blick och ett hjärta av guld. Ser bakom fasaden och är uppmärksam på det som sägs mellan raderna. Trygg, insiktsfull och ödmjuk. Aldrig rädd för att samtala om de svåra frågorna och är noggrann med att fånga upp och följa upp. En person man vill ha runtomkring sig!"
Lotta, pedagog

"Fredrika är full av energi och entusiasm som hon frikostigt delar med sig av. Hon är målmedveten och driven i sin professionella roll. Hon är bra på att reflektera och analysera utvecklingsprocesser så att de blir så effektiva som möjligt."
Kenth, utbildare & föreläsare

"Fredrika är extremt bra på utvecklings- och processinriktat arbete. Hon har stort intresse och kunskap gällande att utveckla både människor och organisationer. En viktig egenskap som Fredrika har är att kunna skapa och bibehålla förtroende. Hon är positiv, glad och lösningsfokuserad i sitt arbete och i möten med människor."
Lotta, verksamhetschef

Utlåtanden om Frida

"Fridas bidrag har varit direkt avgörande för den goda kvalitet vi nu levererar.”
Sofia, Uppdragsgivare inom offentlig verksamhet

"Tillsammans med Frida får man det att hända och resultaten överträffar förväntningarna.”
Caroline, HR-chef på privat bolag

"Med Frida har vi lärt oss reflektera på ett annat sätt än tidigare. Plötsligt kan vi prata om vad som hände i jobbsituationen, hur vi ev kunde ha gjort annorlunda och vad vi vill göra framåt.”
Saman, Ledande montör

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av GRATIS WEBBINARIUM - Ledarskap & personlig utveckling och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Corazonab
Torggatan 38
503 34 Borås

Corazonab

Corazon har kurser i bildterapi, yoga, personlig utveckling, dans, ledarskap samt kost och hälsa. Vi vänder oss till dig som tycker om kreativitet, rörelseglädje och inre utveckling. Hos oss får du möta dig själv och andra på ett lite djupare...

Läs mer och visa alla kurser med Corazonab

Highlights