Sök kurs 👉

Finsk tangoafton

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
21 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en Finsk tangoafton där mörka toner möter kalla vindar tillsammans med Viktor Littmarck och Amanda Fritzén från Månskensorkestern. Det är inte en kväll för ljuva drömmar, utan för stilla vemod och det där tysta som ekar i bröstet när natten faller. Med tangons stadiga steg för vi oss genom skuggorna, där varje rörelse berättar om något förlorat, något som aldrig blev sagt.

Kvällen inleds med en kurs i finsk tango – en dans lika kantig som den finska själen, där passionen alltid ligger precis under ytan men aldrig riktigt bryter fram.

Efteråt vilar vi med Runebergsbakelser och diktläsning av hans verk, där varje ord tycks bära en melankoli som fördjupar den redan tunga atmosfären.

Som avslutning sveper en akustisk tangokonsert med Amanda Fritzén Viktor Littmarck  från Månskensorkestern genom rummet, där fiol, gitarr och dragspel väver samman toner som påminner om gamla sorger och förlorad tid. Det är inte glädje vi söker här, utan något större – något som sipprar fram ur varje ackord och som lämnar oss med en känsla av att ha rört vid mörkrets själva kärna. Och du ges möjlighet att dansa fram dina nyförvärvade kunskaper. 

Tangokvällen är gratis men du behöver anmäla dig. 008-774 02 70.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 november, 2024

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Finsk tangoafton och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights